Forsinket bok?

En teknisk feil oppsto når adresselappene til pakkene skulle produseres. Så mange av bøkene ble sendt til riktig adresse - men med noen andres navn.

Hvis du har bestilt boka Bedre produkter, og en pakke som ser slik ut dukker opp i postkassa, med noen andres navn, så er det mest sannsynlig din bok:

En pappeske hvor det står: "Fra/From: Vigmostad & Bjørke avd Pottemarkerveien"

I så fall, åpne esken, behold boka med god samvittighet, men jeg blir utrolig takknemlig hvis du har mulighet til å sende en mail til ordre@fagbokforlaget.no om at du har mottatt boka.

Vi skal få sendt ut på nytt alle bøkene som kommer i retur til rett mottaker. Om du ikke har mottatt bok innen 6. november, kan du ta kontakt med ordre@fagbokforlaget.no.

Om det skaper trøbbel for deg at du må vente så lenge på boka, send meg en e-post på ida@idaaalen.no, så kan jeg se om det er noe jeg kan bidra med.

Vi er utrolig lei oss for disse forsinkelsene. Alle dere rause folka som ga meg tiltro og forhåndsbestilte boka, mange av dere har enda ikke fått boka. Jeg håper den lander i postkassene deres så snart som mulig.